MRC innovatief klimaatbeheer verkoopt haar aandelen aan Nordomatic

MRC innovatief klimaatbeheer verkoopt haar aandelen aan Nordomatic 800 800 iBESS

Nordomatic breidt activiteiten in Nederland uit met de overname van MRC innovatief klimaatbeheer b.v.

Nordomatic, toonaangevend leverancier van automatiserings- en Building Management systemen, kondigt de succesvolle overname aan van het vooraanstaand bedrijf; MRC innovatief Klimaatbeheer b.v. in Wezep. Deze strategische acquisitie markeert een belangrijke mijlpaal in de groeistrategie van Nordomatic en versterkt Nordomatic’s positie als belangrijke speler op het gebied van Gebouwbeheersystemen.
Deze strategische overname helpt Nordomatic Nederland haar marktaandeel te vergroten. Vooral MRC’s, 25-jarige ervaring in de realisatie van regeltechnische projecten, in combinatie met haar degelijk klantenbestand en de kennis van in diverse regelfabricaten, zullen een cruciale rol spelen in Nordomatic's groeistrategie.

Over de samenwerking tussen MRC innovatief Klimaatbeheer b.v. en Nordomatic zegt Lyon van Hest, Country Director Benelux Nordomatic:
“MRC innovatief klimaatbeheer b.v. legt, als een onafhankelijke systeemleverancier, sterk de nadruk op het handhaven van hoge kwaliteitsnormen. Ik ben erg blij met deze samenwerking en de mogelijkheden die het Nordomatic biedt. De overname van MRC innovatief Klimaatbeheer b.v. stelt ons in staat om onze expertise, systemen en portfolio te versterken. Deze overname sluit perfect aan bij Nordomatic's groeidoelstellingen in de Benelux en maakt ons samen sterker. We zullen innovatie stimuleren, en op lange termijn duurzame waarde bieden aan onze klanten en onze positie als marktleider verstevigen."
De geografische locatie van MRC innovatief klimaatbeheer b.v. sluit naadloos aan bij de groeistrategie van Nordomatic, waardoor het bedrijf zijn bereik in Nederland vergroot. Deze uitbreiding creëert kansen voor meer projecten en nieuwe samenwerkingen.

Evert de Vries meldt in het persbericht van MRC:
“Na al die jaren werd het tijd dat ik serieuzer ging nadenken over de toekomst van MRC”. Een opvolger had ik niet, dus dan komt het moment een keer dat je je aandelen moet verkopen zodat de continuïteit gewaarborgd blijft, niet alleen voor jezelf maar vooral voor het personeel! Na diverse gesprekken met geïnteresseerden die op je pad komen, zat ik ineens aan tafel met Lyon van Hest van Nordomatic/Y-con, gevestigd in Tilburg. Nordomatic is vanaf heden 100% aandeelhouder van onze werkmaatschappij MRC innovatief klimaatbeheer bv. Samen met Nordomatic én ons eigen team, mag ik blijven werken aan mooie, uitdagende projecten. We kijken er naar uit.”

Toke Juul, CEO Nordomatic, heeft hoge verwachtingen van de toekomstige strategische initiatieven van het bedrijf:
“Ik heb er alle vertrouwen in dat deze overname alle betrokken partijen veel voordeel op levert. Nordomatic blijft toegewijd aan het handhaven van haar hoge standaarden, terwijl we voortdurend op zoek zijn naar mogelijkheden voor groei en uitbreiding. “- Toke Juul, CEO van Nordomatic. Nordomatic blijft zoeken naar mogelijkheden voor groei en uitbreiding en deze overname is een belangrijke mijlpaal. Door gebruik te maken van gedeelde middelen en expertise is Nordomatic klaar om innovatie te stimuleren en de positie als marktleider te verstevigen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Toke Juul, CEO, Nordomatic
+45 53 74 04 05
toke.juul@nordomatic.com

Lyon van Hest, Country Director Benelux Nordomatic
+311 357 843 20
lyon.van.hest@nordomatic.com